tiistai 9. huhtikuuta 2013

Seinäjoella...

No, eipä tullu kirjoteltua kertaakaan pohojammaalla ollessa. Mutta siis perjantaina sinne lährettiin joskus vähän ennen viittä ajelemaan. Eipä oltu keretty kun Lempäälään saakka, niin piti lähtee jollekki kiertotielle, kun siellä oli joku tieliikenneonnettomuus justiin sattunu. Eipä se kiertotie kuitenkaan matkaa juuri pidentänyt. Loppumatka menikin sitten ihan mukavasti, Peppikin oli hiljaa :D Perille kun päästiin, niin kannettiin tavarat sisälle ja annettiin mursuille ruokaa. Sakke kävi siinä saunassa ja sitten vaan oleskeltiin, niin ja syötiin :D

Seuraavana päivänä herättiin aikasin, oisko ollu joskus kaheksan yheksän välillä.. Ei oltu edellisenä päivänä tajuttu ostaa mitään aamupalaa, niin lähdettiinki siitä sitten kymmenen jälkeen käveleen Seinäjoen keskustaan. Mentiin sitten Torikeskuksen Herkkukonttiin syömään sämpylät. Sen jälkeen sitten kierreltiin kaupoissa, jotaki pientä tuli ostettuakin. Oltaisko me sitten joskus kahen kolmen maissa lähetty takasin päin käveleen. Perille ku päästiin, nii otettiin vaan auto ja lähettiin ajeleen kohti Prismaa. Ostettiin ruokatarvikkeet ja lährettiin pois. Syötiin siinä sitten ja Saken vanhemmatkin oli jo kotia tullu. Eipä me mittään muuta sitten lauantaina enää tehtykkään.

Sunnuntaina olikin sitten 70 vuotis -pippalot Wanhalla Karhunmäellä. Kahestatoista johonkin neljään siellä sitten oltiin. Syötiin, kahviteltiin ja seurusteltiin. Eipä me sitten illalla mitään kummempia taidettu taaskaan tehdä.. Sakke kävi taas saunassa ja taidettiin me sitten UNOa siinä pelata.

Maanantaina sitten käytiin Lapualla Verttiä juhlistamassa. Meidän pikku kummipoika täytti jo yks <3 ( tai täyttää 11.4.). Siellä oli Elina taas leiponu herkkuja :P Siellä sitten seurusteltiin tovi ja lährettiin vielä käymään jollaki Lapuan kirppiksellä. Sitten ajeltiinkin takasi Seinäjoelle ja syötiin sitten vähän salaattia, vaikkei mikään nälkä ollutkaan. Pakattiin loput tavarat ja alettiin tekemään lähtöä. Tankattiin siinä vielä auto ja sitten päästiin kotimatkalle, oliskohan ollu jotaki puol kuus.. Peppikin sitten päätti huutaa melkeimpä koko matkan <3 Hämeenlinnaan ku päästiin, nii käytiin vielä Prismasta hakemassa pientä iltapalaa. Kotona oltiinkin sitten kello 20.45. Annettiin sitten mursuille ruokaa ja syötiin ittekki ja mentiin sitten nukkumaan, kyllä uni maistuikin!


 Peppi <3 
(kuva on kylläkin edelliseltä reissulta)


Nyt pitäis jaksaa purkaa noi matkalaukut.. Ja jotaki pitäis syödä ennen töihin lähtöö.. No onneks mä meen vasta puol viiteen :) Sakke onkin jo tunnin verran ollu töissä.. Tänään tuskin mitään muuta jännää tapahtuu, joten palaillaa HUOMENNA...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti