tiistai 1. toukokuuta 2012

Hauskaa vappua!

Eipä tullut tuotakaan juhlittua juuri mitenkään. Vappu aaton sekä päivän ollut töissä. Sunnuntaina kävin kyllä äitiä moikkaamassa, siellä juotiin äipän, siskon ja veljen kanssa simaa ( se oli kaupan epäaitosimaa :P ). Siellä me sitte juteltii ja nautittiin lämpimästä ilmasta parvekkeella. Myöhemmin mentiin sitten mummille kahvittelemaan, niinkun on käyty joka sunnuntai, ties jo kuinka kauan. Siellä saatiin sitten itsetehtyä simaa ja munkkeja :)
Tossa eilen, vappuaattona, olin tosiaan töissä, mutta sitten illemmalla käytiin Saken kanssa pyörähtämässä kaupungilla. Siel oli toooosi paljon porukkaa. Käytiin sitten Hemingwaysissä juomassa yhet, jonka jälkeen haettiin kebabit, piiiiitkästä aikaa. Ei ollu kyllä hääppöstä. Mentiin sitten ajoissa nukkumaan, oisko kello ollu kakstoista, pitihän sitä jaksaa aamulla töihin herätä.
Tänään olikin töissä vapputunnelmaa, ilmapalloja ja serpentiiniä. Ensimmäisen vapun olin töissä, mutta olihan siellä kivaa. Sai simaakin :) Mutta eipä tänään mitään muuta varmaan jaksa tehrä. Salkkareitten jälkeen vois lenkillä vielä kävästä :)


Kevään ekoja pörriäisiä.


 Rakas kummipoikani Tony <3


 Kukkia, nekin nauttii auringosta.


 Simaaaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti