perjantai 17. elokuuta 2012

Lakeuksilla

Noniih, sitä ollaan ny pohojammaalla. Lährettihi eilen (torstaina) kuuden jälkeen, kun pääsin töistä. Oltii sitten yheksän aikoihin perillä. Vaihtelun vuoksi tultiin Virtain kautta, oli komiat maisemat ja kivan mutkanen tie. Peppikään ei nyt koko matkaa huutanu, Teppokin vaan aika-ajoin ilmotteli ittestään. Perillä sitten piti tutkia koko talo läpi, molemmat vähän säikky ja oli sohvan alla. Yön ne sitten nukkukin pesuhuoneessa, vissiin ihan kiltisti. Tänään sitten heräsin joskus kaheksan aikoihin, Sakke oli jo ollu hereillä jonku aikaa. Kisutki on jo kotiutunu, kun toisiansa täällä jahtaa. Sakke väsää tos voileipäkaakkua ja mä bloggailen.

Voisinpas kertoa tosta keskiviikosta, ku oli pieni shoppailu-päivä. Käväästiin ostamas vähä juhlavaatetta kihilajaasiin. Ite löysin sellaasen kivan mustan mekon Catwalkista, ihme kyllä että sieltä mitään löyty. Sakelle ostettiin Dressmannista suorat housut ja ihme kyllä nekin löyty heti, vielä oikee kokokin. Kauluspaita löyty sitten Seppälästä. Ittelleni ostin sitten vielä kivat kengät Clickistä, rakastuin niihin heti kun näin ne. Sitten ostin ittelleni pari paitaa Seppälästä. Catwalkista kävin hakemas vielä muutamat piecesit <3 Sitten käväästiin vielä Ninjassa ja ostin sieltä kivan pannan missä on rusetti ja sitte sellaset rypälekorvikset.


Ihanat kengät<3

Niis on kiva pohja. :D

 Kiva raitapaita.

 Ja sitte tällaanen.

Love them.. <3

Sitte vielä tällaaset, kynsilakka on Vapaa valinnasta.


Sellaasia ostoksia. Viime viikon lauantaina meillä kävi vieraita. Riikka ja Tony tuli moikkaan Peppiä ja Teppoa. Oltiin oltu sitä ennen monta tuntia Tivoli Sariolassa. Päätimpä sitten siinä väsätä kuppikakkuja, kun mulla on sellanen kirja. Päätimpä sitten tehdä sellasia sitruunan makusia. Olin saanu muffinssit valmiiks, sitten piti tehä kuorrute. Siitä tuli ihan liian löysää ja se ei muulle ku tomusokerille maistunu. Olishan se pitäny tajuta kattoo siitä ohjeesta. Se oli nii makee, ettei sitä hullukaan ois syöny.. Eipähän tarvii toistamisee sitte tehrä..


Tuollaanen kuppikakku siittä tuli.

Tuossa se kirja.


Eipä tässä sitten kai muuta kerrottavaa. Mä meen tästä leipomaan pikkuleipiä ja kuppikakkuja, ehkä nyt paremmalla menestyksellä..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti